top of page

Prelate remorci Bucuresti

Baicover producator de prelata pentru remorca

Bai Cover realizează la comandă prelate pentru remorci, personalizate și construite pentru a se potrivi perfect pe autovehiculul pe care se va monta. Atât prelatele pentru remorci cât și cele pentru semiremorci pot fi inscripționate cu textul și imaginile dorite de veneficiar. Oferim cele mai bune prețuri pentru prelate remorci și camioane. Realizăm structura de susținere a prelatei dacă aceasta nu este prezentă pe vehicul, utilizând materiale clasice (structuri metalice și lemn)

prelata-remorca
prelata-camion.jp2

PRELATE

Prelata camion

Prelate pentru camioane, personalizate și construite pentru a se potrivi perfect pe autovehiculul pe care se va monta

prelata-remorca.jpg

PRELATE

Prelata remorci

Prelate pentru remorci, personalizate și construite pentru a se potrivi perfect pe autovehiculul pe care se va monta

prelata-basculanta.jpg

PRELATE

Prelata basculanta

Prelate pentru basculante – realizate la comandă, pe baza măsurătorilor benei care trebuie protejată și executat

Detalii prelata remorca

Prelata remorca - Lucrari

Prelatele pentru remorci si semiremorci sunt confectionate manual din materiale calitative, certificate UE, cu garantie timp de 2 ani de zile.

Prelata este executata din polyplan cu greutatea de 650 gr/mp sau 900 gr/mp, avand accesoriile necesare capse, bride, chingi, cablu vamal etc. De asemenea are prevazute dubluri de material in dreptul stalpilor si in dreptul traverselor pentru a asigura o rezistenta mai mare. Plafonul este prins de traverse prin cureluse, iar prelata are doua capace de acces in fata si spate prevazute cu capse, bride si chinga vamala.

Produsele realizate de Baicover sunt complete, gata de utilizare, avand incluse capse, bride, dublaje, chinga si cablu vamal.
De asemenea oferim posibilitatea de a inscriptiona si printa pe prelata orice logo si text.

Bai Cover produce și comercializează o gamă largă de prelate profesionale pentru camioane, remorci, bărci și multe altele. Mulțumită imprimantelor industriale din dotarea liniei de producție, prelatele confecționate la Bai Cover pot fi inscripționate și personalizate total, conform cerințelor beneficiarului. Capacitatea de producție este una foarte mare, având personal calificat și spații de lucru care pot livra peste 2000 de lucrări în fiecare an.

Materialele pe care le utilizăm sunt conforme cu standardele europene în vigoare, fiind extrem de rezistente la rupere și la schimbările climatice.

bottom of page