top of page

Copertine pagode Bucuresti

Baicover producator de copertine pagode.

Bai Cover produce și comercializează o gamă largă de copertine, marchize și pergole pentru acoperiri terase, restaurante, cluburi, balcoane, foișoare, căi de acces și multe altele. Materialele pe care le utilizăm au o rezistență foarte ridicată și sunt tratate antistatic și antifungic. În funcție de specificul fiecărei lucrări și de preferințele beneficiarului copertinele pot fi fixe sau retratabile (copertine mobile), având diverse sisteme de acționare, manuale sau automate.

Gama de copertine, marchize și pergole pe care le-am realizat în cei 20 de ani de activitate include: copertină terasă, copertină balcon, copertină restaurant, copertină foișor, copertină garaj, copertină auto.

Copertine pagode - Lucrari

Prelate pagode lemn – utilizând materiale similare cu cele utilizate la realizarea prelatelor pentru camioane, Bai Cover produce și comercializează prelate pentru acoperirea pagodelor din lemn. Fie că este vorba de protejarea împotriva razelor solare sau a ploii a unor echipamente, instalații sau lucrări de artă, fie că este vorba de protejarea persoanelor și asigurarea confortului într-o după amiază liniștită, prelatele pentru pagode din lemn sunt produsul ideal pentru dumneavoastră

Acoperirea pagodelor se realizează cu materiale de calitate, cu înaltă rezistență și cu sisteme de fixare de top, pentru asigurarea unei durate de viață prelungite. Pagodele acoperite sunt elemente estetice, care dau oricărui loc un aer aparte.

Copertine pagode / Productie Bucuresti

copertina-fixa

COPERTINE

Fixe

Copertinele fixe produse de noi sunt destinate în mare parte pentru terase, magazine și cluburi

copertina-retractabila

COPERTINE

Retractabile

Copertinele retractabile reprezintă un sistem excelent de umbră și de design

pagode

COPERTINE

Pagode

Prelate pagode lemn – utilizând materiale similare cu cele utilizate la realizarea prelatelor

bottom of page