top of page

Prelate basculante Bucuresti

Baicover producator de prelata pentru basculanta

Prelatele pentru basculante – realizate la comandă, pe baza măsurătorilor benei care trebuie protejată și executate din materialul ales de beneficiar din gama oferită de Bai Cover. Prelatele pentru basculante sunt obligatorii conform hotărârii nr.1373/2008 și reprezintă nu doar un mijloc de protejare a încărcăturii transportate, dar și a mediului înconjurător. Termenele de execuție încep și de la 3 ore, în funcție de volumul de proiecte aflat în execuție la lansarea comenzii

prelata-camion.jp2

PRELATE

Prelata camion

Prelate pentru camioane, personalizate și construite pentru a se potrivi perfect pe autovehiculul pe care se va monta

prelata-remorca.jpg

PRELATE

Prelata remorci

Prelate pentru remorci, personalizate și construite pentru a se potrivi perfect pe autovehiculul pe care se va monta

prelata-basculanta.jpg

PRELATE

Prelata basculanta

Prelate pentru basculante – realizate la comandă, pe baza măsurătorilor benei care trebuie protejată și executat

prelata-basculanta

Prelata basculanta

Există diferite modalități de acoperire pentru autocamioanele prevăzute cu benă basculantă. Toate autoturismele destinate transportului de materiale de construcții sunt obligate să își acopere marfa indiferent de tipul de materie transportată (ex. pietriș, nisip, pământ etc.).

Materialul de prelată folosit este unul gros de 900 gr/mp pentru rezistență maximă la manipulare. Prelata se adună manual pe niște suporți cu ajutorul unei bări. Acest sistem de rulare face parte din caroserie și este necesar pentru montajul prelatei.

Prelata basculante - Lucrari

Bai Cover produce și comercializează o gamă largă de prelate profesionale pentru camioane, remorci, bărci și multe altele. Mulțumită imprimantelor industriale din dotarea liniei de producție, prelatele confecționate la Bai Cover pot fi inscripționate și personalizate total, conform cerințelor beneficiarului. Capacitatea de producție este una foarte mare, având personal calificat și spații de lucru care pot livra peste 2000 de lucrări în fiecare an.

Materialele pe care le utilizăm sunt conforme cu standardele europene în vigoare, fiind extrem de rezistente la rupere și la schimbările climatice.

bottom of page