top of page

Copertine retractabile Bucuresti

Baicover producator de copertine retractabile.

Bai Cover produce și comercializează o gamă largă de copertine, marchize și pergole pentru acoperiri terase, restaurante, cluburi, balcoane, foișoare, căi de acces și multe altele. Materialele pe care le utilizăm pentru copertinele retractabile au o rezistență foarte ridicată și sunt tratate antistatic și antifungic. În funcție de specificul fiecărei copertine  și de preferințele beneficiarului copertinele pot fi fixe sau retratabile (copertine mobile), având diverse sisteme de acționare, manuale sau automate.

Gama de copertine, marchize și pergole pe care le-am realizat în cei 20 de ani de activitate include: copertină terasă, copertină balcon, copertină restaurant, copertină foișor, copertină garaj, copertină auto.

copertina-retractabila

Copertine retractabile / Productie Bucuresti

Copertinele retractabile reprezintă un sistem excelent de umbră și de design.

 

Aceste copertine mobile asigură confortul pe timp de vară, protejând de soarele puternic și de cpariciile vremii, dând în același timp o notă aparte de eleganță casei dumneavoastră.

Chiar dacă locuiți într-un apartament de bloc, o copertină mobilă ar scoate casa dumneavoastră din tipare și va asigura umbră în balcon pe timpul verii. Prin folosirea optimă a culorilor de pânză profesionale putem oferi o gamă largă de modele de imprimeuri.

Baicover produce la comandă copertine mobile rezistente, cu sisteme de acționare care pot fi manipulate manual sau automat, putând fi dotate cu senzori de ploaie, telecomandă sau chiar celule fotoelectrice.

Copertine retractabile - Lucrari

copertina-fixa

COPERTINE

Fixe

Copertinele fixe produse de noi sunt destinate în mare parte pentru terase, magazine și cluburi

copertina-retractabila

COPERTINE

Retractabile

Copertinele retractabile reprezintă un sistem excelent de umbră și de design

pagode

COPERTINE

Pagode

Prelate pagode lemn – utilizând materiale similare cu cele utilizate la realizarea prelatelor

bottom of page