top of page

printam bannere si mesh-uri publicitare stradale cat si interioare

Banner publicitar stradal

Bai Cover produce toată gama de materiale publicitare pentru expunere outdoor și indoor, de dimensiuni mici sau foarte mari, cu tehnologii proprii de inscipționare și personalizare. Am investit constant în liniile de producție și deținem echipamente de producție publicitară de ultimă generație. Mulțumită imprimantelor industriale din dotarea liniei de producție precum și a personalului calificat putem livra orice tip de material publicitar outdoor și indoor. Materialele pe care le utilizăm sunt conforme cu standardele europene în vigoare, fiind extrem de rezistente la rupere și la schimbările climatice.

banner-publicitar-stradal.jp2
banner-publicitar-stradal.jp2

Banner publicitar stradal

Bannerele publicitare stradale sunt cel mai accesibile reclame. 
Bannerul publicitar este prezent pretutindeni, fie ca vorbim de bannere stradale fie ca vorbim despre bannere de interior, steaguri, etc. Mesajele pe care le contin bannerele publicitare sunt usor de citit si usor de montat. 
Ca structura bannerele sunt realizate dintr-un material numit “textil dublu acoperit cu PVC” sau “banner poliplan”.

Mesh publicitar stradal

Mesh-ul este un material flexibil din PVC cu perforatii, se foloseste in special pentru fatadele cladirilor, avantajul fata de banner fiind ca permite circulatia aerului si este mai usor decat frontlit-ul (270-330 gr/mp)
Se printeaza cu cerneala realsolvent sau ecosolvent, durata mare de viata, rezistenta, datorita faptului ca are perforatii nu este solicitat de vant la fel de tare ca banner-ul.
Latimea maxima de print este de 320 cm, deci printurile mai late de 320 cm se fac din bucati si se sudeaza cu aer cald.
Mesh-ul se poate realiza practic la orice dimeniune, prin imbinarea mai multor bucati.
  Mesh-ul este alegerea ideala pentru producerea diferitelor display-ere atat de interior, cat si de exterior sau pentru decorarea cladirilor,gardurilor.

banner-publicitar-stradal

Printarea bannerului si mesh-ului se face in fasii de 3,2 m latime la calitate inalta, print outdoor, iar fasiile se unesc intre ele prin sudare la temperaturi foarte inalte.
Posibilele finisari ale mesh-ului sunt tivul, capsele si buzunarele.

Grafica trebuie sa aiba un bleed de 5 cm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 150-300 dpi / CMYK.
Formate acceptate: PDF, TIFF.

bottom of page