top of page

Corturi evenimente

Baicover producator de corturi evenimente si corturi nunti.

Bai Cover produce o gamă largă de standuri, corturi și pavilioane de toate dimensiunile, corturi pentru evenimente, corturi expoziționale pentru prezentări și participări la târguri, corturi industriale, destinate depozitării, protejării de materiale și utilaje sau chiar pentru producție și corturi de grădină, pentru mici evenimente și uz recreațional.

Materialele utilizate și tehnologiile de producție a corturilor și pavilioanelor Bai Cover sunt de ultimă generație, specialiștii noștri punând accent constant pe menținerea unor standarde de calitate foarte ridicate.

Avem o vastă experiență în realizarea corturilor de dimensiuni mari și ne mândrim cu faptul că suntem numărul 1 în această industrie.

SUPER OFERTA !

corturi-industriale

CORTURI

Corturi Industriale

Corturi industriale – sunt corturi de dimensiuni mari utilizate în scop logistic

corturi-gradina

CORTURI

Corturi gradina

Corturile și pavilioanele de grădină sunt indispensabile în zilele de caniculă.

corturi-expozitionale

CORTURI

Corturi Expozitionale

Corturi expoziționale – producem corturi destinate prezenței la târguri și expoziții

pereti-cu-geam

CORTURI

Pereti cu geam transparent

Pereți cu geam transparent – Bai Cover produce pereți laterali simpli sau cu geam

corturi-evenimente

CORTURI

Corturi Evenimente

Corturi evenimente și festivități – corturile pentru organizarea evenimentelor

corturi industriale

Detalii corturi evenimente | corturi nunti

Corturi evenimente și festivități – corturile pentru organizarea evenimentelor produse de Bai Cover se pretează atât pentru cei care organizează frecvent asemenea evenimente cât și pentru cei care doresc organizarea unei petreceri de neuitat.

La producția acestor corturi pentru evenimente, Bai Cover personalizează produsul după necesitățile și preferințele beneficiarului, cu dimensiunile specificate de acesta. De asemenea, la corturile pentru evenimente, în pereții laterali, se pot insera ferestre din PVC transparent pentru o mai bună iluminare a spațiului interior și pentru vizibilitate,

 

Structura corturilor pentru festivități și evenimente este realizată din elemente de susținere și îmbinare metalice galvanizate sau din aluminiu și oțel inox, împreună cu sisteme de fixare și ancorare de ultimă generație.

Materialul din care se realizează corturile pentru evenimente este unul foarte rezistent, de calitate, similar cu cel din care sunt realizate prelatele pentru camioane.

Corturi evenimente - Lucrari

bottom of page