top of page

Corturi industriale

Baicover producator de corturi industriale

Bai Cover produce o gamă largă de standuri, corturi și pavilioane de toate dimensiunile, corturi pentru evenimente, corturi expoziționale pentru prezentări și participări la târguri, corturi industriale, destinate depozitării, protejării de materiale și utilaje sau chiar pentru producție și corturi de grădină, pentru mici evenimente și uz recreațional.

Materialele utilizate și tehnologiile de producție a corturilor și pavilioanelor Bai Cover sunt de ultimă generație, specialiștii noștri punând accent constant pe menținerea unor standarde de calitate foarte ridicate.

Avem o vastă experiență în realizarea corturilor de dimensiuni mari și ne mândrim cu faptul că suntem numărul 1 în această industrie.

SUPER OFERTA !

corturi-industriale

CORTURI

Corturi Industriale

Corturi industriale – sunt corturi de dimensiuni mari utilizate în scop logistic

corturi-gradina

CORTURI

Corturi gradina

Corturile și pavilioanele de grădină sunt indispensabile în zilele de caniculă.

corturi-expozitionale

CORTURI

Corturi Expozitionale

Corturi expoziționale – producem corturi destinate prezenței la târguri și expoziții

pereti-cu-geam

CORTURI

Pereti cu geam transparent

Pereți cu geam transparent – Bai Cover produce pereți laterali simpli sau cu geam

corturi-evenimente

CORTURI

Corturi Evenimente

Corturi evenimente și festivități – corturile pentru organizarea evenimentelor

corturi industriale

Detalii corturi industriale

Corturi industriale – sunt corturi de dimensiuni mari utilizate în scop logistic, în special pentru magazii, depozitare și protejare materiale, hale industriale etc. Bai Cover produce corturi mari de orice dimenisune, din materiale rezistente și cu structură solidă, putând fi personalizate conform preferințelor beneficiarului.

Sistemul constructiv este unul foarte rezistent, realizat pe o structură metalică galvanizată, fără stâlpi sau picioare de sprijin interioare, pentru utilizarea maximă a spațiului protejat.

 

Bai Cover produce corturi industriale de dimenisuni foarte mari, peste 500 mp, oferind cel mai bun preț pe metru pătrat acoperit. Prelatele utilizate la acoperirea corturilor sunt ignifugate, rezistente la foc, de densitate mare, iar toate lucrările sunt livrate cu memoriu tehnic care include calcule la încărcări de zăpadă și vânt.

Corturi industriale - Lucrari

bottom of page