top of page

Prelata remorca Bucuresti - Prelate pentru remorca

Prelate pentru remorci personalizate și construite pentru a se potrivi perfect pe autovehiculul pe care se va monta in Bucuresti.

Prelatele pentru remorci cât și cele pentru semiremorci pot fi inscripționate cu textul și imaginile dorite de beneficiar. Oferim cele mai bune prețuri pentru prelate remorci și camioane.

Producem: prelate pentru camioane, prelate pentru tir-uri, prelate basculante si prelate culisante.


prelata remorca Bucuresti
prelata remorca Bucuresti


Prelata remorca Bucuresti


Baicover producator avizat de prelate remorci in Bucuresti.


Prelatele pentru remorci si semiremorci sunt confectionate manual din materiale calitative, certificate UE, cu garantie timp de 2 ani de zile.


Prelata este executata din poliplan cu greutatea de 650 gr/mp sau 900 gr/mp, avand accesoriile necesare capse, bride, chingi, cablu vamal etc. De asemenea are prevazute dubluri de material in dreptul stalpilor si in dreptul traverselor pentru a asigura o rezistenta mai mare. Plafonul este prins de traverse prin cureluse, iar prelata are doua capace de acces in fata si spate prevazute cu capse, bride si chinga vamala.


prelata remorca Bucuresti
prelata remorca Bucuresti

Bai Cover produce și comercializează o gamă largă de prelate profesionale pentru camioane, remorci, bărci și multe altele. Mulțumită imprimantelor industriale din dotarea liniei de producție, prelatele confecționate la Bai Cover pot fi inscripționate și personalizate total, conform cerințelor beneficiarului. Capacitatea de producție este una foarte mare, având personal calificat și spații de lucru care pot livra peste 2000 de lucrări în fiecare an.

Materialele pe care le utilizăm sunt conforme cu standardele europene în vigoare, fiind extrem de rezistente la rupere și la schimbările climatice.


Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page