top of page

Prelata camion Bucuresti - Producem prelate

Prelatele pentru camioane le personalizam și le construim pentru a se potrivi perfect pe autovehiculul pe care se va monta.

Prelata camion este montata la sediul nostru din Bucuresti, insa la cerere oferim si deplasare.

Producem: prelate pentru camioane, prelate pentru tir-uri, prelate basculante si prelate culisante.


prelata camion bucuresti
prelata camion bucuresti


Prelata camion Bucuresti


Baicover producator avizat de prelate camioane in Bucuresti.


Realizeazăm la comandă prelate camioane, personalizate și construite pentru a se potrivi perfect pe autovehiculul pe care se va monta. De asemenea, asigurăm realizarea și fixarea structurii de susținere a prelatei pentru camion, dacă aceasta structură nu există. Prețul unei prelate pentru camion variază în funcție de dimensiunea prelatei necesare acoperirii acestuia și a materialului utilizat. Bai Cover oferă clienților săi o gamă largă de materiale pentru prelate din care beneficiarul își poate alege.


Prelata camion Bucuresti
Prelata camion Bucuresti

Materialul folosit pentru confectionarea prelatelor pentru camioane este un poliplan alcatuit din tesatura la mijloc si 2 straturi de PVC. Prelatele de camioane sunt 100% impermeabile, tratate impotriva razelor UV si foarte rezistente la rupere si tractiune datorita densitatii firului. Prelatele sunt produse in UE.

Accesorii pentru confectionare prelate camioane: - cablu vamal - chinga vamala - capse fi40 - cordelina

Pentru cresterea rezistentei prelatei se aplica intarituri la colturi si pe traversele tavanului. Imbinarea prelatelor la confectionare se face prin lipitura la CIF (sudura prelata in curenti de inalta frecventa ).

Comments


bottom of page