top of page

Prelata basculanta Bucuresti - Prelate pentru basculante

Prelatele pentru basculante – realizate la comandă, pe baza măsurătorilor benei care trebuie protejată și executate din materialul ales de beneficiar.

Prelata pentru basculanta este obligatorie conform hotărârii nr.1373/2008 și reprezintă nu doar un mijloc de protejare a încărcăturii transportate, dar și a mediului înconjurător.

Producem: prelate pentru camioane, prelate pentru tir-uri, prelate basculante si prelate culisante.


prelata basculanta bucuresti
prelata basculanta bucuresti


Prelata basculanta Bucuresti


Baicover producator avizat de prelate basculante in Bucuresti.


Realizeazăm la comandă prelate basculante, personalizate și construite pentru a se potrivi perfect pe autovehiculul pe care se va monta. Există diferite modalități de acoperire pentru autocamioanele prevăzute cu benă basculantă. Toate autoturismele destinate transportului de materiale de construcții sunt obligate să își acopere marfa cu prelate basculante indiferent de tipul de materie transportată.

Materialul de prelată folosit este unul gros de 900 gr/mp pentru rezistență maximă la manipulare. Prelata basculanta se adună manual pe niște suporți cu ajutorul unei bări. Acest sistem de rulare face parte din caroserie și este necesar pentru montajul prelatei.


prelata basculanta bucuresti
prelata basculanta bucuresti

Materialul folosit pentru confectionarea prelatelor pentru basculante este un poliplan alcatuit din tesatura la mijloc si 2 straturi de PVC. Prelatele pentru basculante sunt 100% impermeabile, tratate impotriva razelor UV si foarte rezistente la rupere si tractiune datorita densitatii firului. Prelatele sunt produse in UE.


Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page