top of page

Copertine retractabile Bucuresti - Productie copertina retractabila

Copertinele retractabile pe care le-am realizat în cei 20 de ani de activitate include: copertină terasă, copertină balcon, copertină restaurant, copertină foișor, copertină garaj, copertină auto.


Bai Cover produce și comercializează o gamă largă de copertine, marchize și pergole pentru acoperiri terase, restaurante, cluburi, balcoane, foișoare, căi de acces și multe altele.

În funcție de specificul fiecărei copertine și de preferințele beneficiarului copertinele pot fi fixe sau retratabile (copertine mobile), având diverse sisteme de acționare, manuale sau automate.


Producem: copertine fixe, copertine mobile si copertine pagode

copertine retractabile bucuresti
copertine retractabile bucuresti


Copertine retractabile / copertina mobila Bucuresti


Baicover producator avizat de copertine retractabile sau mobile in Bucuresti.


Copertinele retractabile reprezintă un sistem excelent de umbră și de design.

Aceste copertine mobile asigură confortul pe timp de vară, protejând de soarele puternic și de cpariciile vremii, dând în același timp o notă aparte de eleganță casei dumneavoastră.

Chiar dacă locuiți într-un apartament de bloc, o copertină mobilă ar scoate casa dumneavoastră din tipare și va asigura umbră în balcon pe timpul verii. Prin folosirea optimă a culorilor de pânză profesionale putem oferi o gamă largă de modele de imprimeuri.

Baicover produce la comandă copertine mobile rezistente, cu sisteme de acționare care pot fi manipulate manual sau automat, putând fi dotate cu senzori de ploaie, telecomandă sau chiar celule fotoelectrice.


copertina fixa bucuresti
copertina fixa bucuresti

Bai Cover produce și comercializează o gamă largă de copertine, marchize și pergole pentru acoperiri terase, restaurante, cluburi, balcoane, foișoare, căi de acces și multe altele. Materialele pe care le utilizăm au o rezistență foarte ridicată și sunt tratate antistatic și antifungic. În funcție de specificul fiecărei lucrări și de preferințele beneficiarului copertinele pot fi fixe sau retratabile (copertine mobile), având diverse sisteme de acționare, manuale sau automate.

Gama de copertine, marchize și pergole pe care le-am realizat în cei 20 de ani de activitate include: copertină terasă, copertină balcon, copertină restaurant, copertină foișor, copertină garaj, copertină auto.


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page